sunnuntai 2. elokuuta 2015

Timo Soinista ja Olli Immosesta





Lomatunnelmissa olevalla Timo Soinilla on pieni toive, että joskos se omakin hevonen joskus juoksisi siellä…tavoitteita pitää olla. Jotkut niistä toteutuvat. Soinin plokissa on linkki http://timosoini.fi/…/nuori-ja-vanhempi-mina-vakivalta-ain…/

Taitaa Soinin salaisena toiveena olla myös, että Immos-kohu hautautuisi nopeasti muun mediahälyn alle kuten aina ennenkin persujen möläytykset ja möhläykset.

Kaunis julistus, se ettei hyväksy ollenkaan väkivaltaa, menettää uskottavuutensa, kun sanoja vaikenee visusti aatetoverinsa suorasta väkivallalla uhkaamisesta.

Täällä Suomessa voisimme hymistellä keskenämme, että se oli vain yhden persun älytön heitto, Suomen ulkoministeri, joka antaa ymmärtää, että hän hyväksyy maassamme valtaa käyttävän henkilön natsityylisen ihmisten jaottelun aitoihin ja ali-ihmisiin, jotka eivät voi vetäytyä vastuustaan maan rajojen ulkopuolella piiloutumalla oman kristillis-hyveellisen väkivallattomuutensa taakse.

Tämä on uhkaamista, ei mielipiteen vapautta, se on rikos. Rikoslain 11 luvun 10 §:n tunnusmerkit täyttyvät mielestäni kirkkaasti, kun uhkaus suuntautuu inhottavaan kuplaan, jossa vihollisemme elävät. Painajaisen nimeltä monikulttuurisuus uskotaan olevan taistelussa loppuun saakka kotimaamme puolesta.

Joka asettaa yleisön saataville ja levittää tai pitää tietoa, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Monikulttuurisuuteen sisältyvien joukkoa Immonen ei määrittele kovin tarkasti, mutta siihen sisältyvät yksinkertaisimmallakin logiikalla ilman muuta kaikki Suomessa elävät, jotka eivät identifioidu noihin kanssataistelijoihin ja yhteen aitoon suomalaiseen kansakuntaan. Me muut olemme sen inhottavan kuplan sisällä eläviä vihollisia, ja tuo kupla tulee pian rikkoutumaan miljoonaksi pieneksi palaksi.

Miten Olli Immosen, vahvan ja urhean kansakunnan taistelijat aikovat rikkoa reilun viiden miljoonan kanssaihmisen muodostaman painajaiskuplan, jää hämäräksi. Vaikka Immosen tarkoituksena ei olisikaan hoitaa lopullista ratkaisua, samoin kuin natseilla, murhaamalla kaikkia väärinajattelijoita, on Suomen laillisten kansalaisten enemmistön kukistumisen oltava jotain muuta kuin täysien kansalaisoikeuksien nauttiminen ja lainmukaisesti kohdelluksi tuleminen.

Immosen uhkauksessa on lause, johon ei sisälly uhkaa: "Nämä ovat ne päivät, jotka jättävät jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen." Toivon todellakin, että näistä päivistä lähtien me suomalaiset ja Suomessa elävät avaamme suumme joka ainoa kerta, kun joku jossakin lausuu epäasiallisen huomautuksen kanssaihmisestämme. Odotan, että ottavat erityisesti asiakseen puuttua jokaiseen ihmisarvoa loukkaavaan huomautukseen, jonka kuulevat ja aloittavan ystävällisesti ja kiihkottomasti keskustelun sanojen merkityksestä ja niiden ilmaiseman asenteen perusteista. Ja huomauttelevan toisilleen vääränlaisesta käytöksestä, olipa se tahatonta tai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti